Aandachtspunten

De Red Hat Society is een desorganisatie, maar een kleine handleiding is wel op zijn plaats.

Alle nieuwe leden ontvangen bij aanmelding de aandachtspunten.

Buitenactiviteiten vieren wij met een Rode hoed en zoveel mogelijk paarse, of paars met rode kleding. In de maand dat je jarig bent, mag je een paarse hoed of fascinator dragen.

De contributie bedraagt 40 euro per jaar, hiervan wordt af en toe iets bijgedragen aan een uitje of jubileumviering. We betalen hiervan de contributie aan Amerika, de kosten voor onderhoud van de site en de kosten voor het lief en leedpotje.

De betaling van de contributie dient in januari te worden voldaan. Het rekeningnummer van de Glazenstadladies is NL70RABO 0315573163 tnv A.C.M. Boekestijn – de Kok

Wij verwachten dat iedereen actief meedenkt en ook zo nu en dan een uitje organiseert.

Wij reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer.

Reacties op e-mail, voor bijvoorbeeld het opgeven voor een uitje, dienen zo snel mogelijk beantwoord te worden, zodat we de organisatie in gang kunnen zetten.

Mocht je te laat zijn met reageren, zullen wij proberen je nog in te passen, lukt dat niet dan is dat spijtig. Als er uitjes worden georganiseerd, waar vooraf kosten aan verbonden zijn, en je hebt jezelf opgegeven en betaald dan is restitutie niet mogelijk.

Zit je iets dwars over de gang van zaken of heb je opmerkingen positief of negatief, laat het ons weten.

Bij aanmeldingen van nieuwe leden vragen wij informatie in de vorm van een kleine persoonlijke CV,  na ontvangst sturen wij alle leden een kopie van bovenstaande en verwachten een reactie binnen de gestelde tijd.

Dat wij  niet mogen zeuren is overbodig om te vermelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s